Om Smagsrummet

Vi skaber event lige efter din smag

Smagsrummet åbner sig for virksomheder, der ønsker at skabe et event med oplevelser i umiddelbar nærhed til Aarhus Centrum, omgivet af den smukkeste natur på Væddeløbsbanen – det kan være et salgsmøde, et netværksmøde, en personalefest, men det kan også være et foredrag, en vinsmagning, sæbekasserace på Væddeløbsbanen eller måske et showroom hvor du kan vise dine fede kreationer frem til potentielle kunder.

Vi har over 15 års erfaring i eventbranchen, og vi følger dig på vejen gennem hele processen fra rådgivning af det helt rette set-up, til design, projektledelse, afvikling og evaluering af eventet for at sikre, at du når i mål med dine ønsker. Det er kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad Smagsrummet kan forvandles til.
Hvad er din smag? Vi forvandler Smagsrummet til lige netop det, dit næste arrangement smager af.

I samarbejde med filmteambuilding.dk tilrettelægger vi  en dag pakket med glæde, teamwork og sjove oplevelser, hvor fagligt indhold er i fokus, men på en ny og sjov måde, som udvikler jeres organisation. Gennem egne producerede firmafilm  øges jeres medarbejderes forståelse for, hvad I står for som virksomhed, og hvad jeres berettigelse er.

Event med os

Din fest i Smagsrummet vil ikke komme til at ligne sidste års traver. Vi forvandler Smagsrummet til netop det din smag behager. Og vi er med dig gennem hele processen. Skal vi skabe dit næste arrangement?

Kontakt

Find vej

Smagsrummet er et fysisk lokale på Aarhus Væddeløbsbane. Her har vi den skønneste udsigt og de mest perfekte rammer til skabe unikke event. Kig forbi!

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privatlivspolitik.
I Accept
For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privatlivspolitik.
I Accept

Find vej

Smagsrummet er et fysisk lokale på Aarhus Væddeløbsbane. Her har vi den skønneste udsigt og de mest perfekte rammer til at skabe unikke events. Kig forbi!