Events i Smagsrummet

Referencer

Tak for et fremragende samarbejde

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med en masse spændende kunder.
Vi har skabt magiske og unikke oplevelser for dem i og udenfor Smagsrummets vægge.

“I efteråret 2019 besøgte vi Smagsrummet, som havde planlagt et event for os. Briefet til Nanna fra Smagsrummet var, at det skulle være teambuilding, konkurrencepræget, god mad og drikke samt masser af grin. Det må man sige blev indfriet! I løbet af en eftermiddag og aften blev vi udsat for at skulle bygge 4 sæbekassebiler (teambuilding på højeste plan). Senere kørte vi væddeløb i de hjemmebyggede sæbekassebiler på selveste Væddeløbsbanen. Det var hylende morsomt! Efter væddeløbet var der lækker mad og drikke samt rigtig hyggelig stemning inde i Smagsrummets lokaler. Det bedste ved det hele er, at Smagsrummet står for ALT – både planlægning og afvikling.Det er bestemt ikke sidste gang Føtex har besøgt Smagsrummet!”

MARIA BRUNCKE PETERSEN - Senior Brand Manager, Føtex marketing

“Vi havde booket Smagsrummet til en vinsmagning i forbindelse med vores julefrokost. Lokalet var smagfuldt indrettet, og vi oplevede et meget serviceminded og professionelt personale. Selve vinsmagningen var veltilrettelagt med et twist, der gav en spændende og lærerig introduktion til vinens verden. En super oplevelse og de varmeste anbefalinger herfra!”

UWE BREDAHL - Sekretariatschef, Dansk Hestevæddeløb
“I Virtu Business Club søger vi altid gode rammer og nye tiltag for at skabe de bedste oplevelser for vores erhvervsnetværk – det fik vi til fulde i Smagsrummet til vores julearrangement. I Smagsrummet er der de perfekte muligheder for både at skabe et uformelt miljø og samtidig et dejligt intimt sted at nyde sin middag.
På aftenen fik vi en anderledes og sjov vinoplevelse krydret med en spændende start på væddeløbsbanen, som har sin helt egen og unikke stemning. Og så ligger alting tæt på byen, når aftenen er slut. Smagsrummets personale fortjener også stor ros for opmærksom og venlig betjening.”
CLAUS MICHAEL MØLLER - Business Club Manager , Virtu Business Club / Virtu Cycling

Har netop arbejdet sammen med Smagsrummet i forbindelse med et kundearrangement for Østjysk Vinforsyning.
Igennem forløbet har jeg udelukkende oplevet professionalisme, punktlighed, stort engagement og højt humør.
Det var dejligt at have Smagsrummet som partner til at koordinere det hele – således har jeg kunne frigive tid til øvrig koordinering af kundearrangementet.
De stod for alt, og var super søde gennem hele forløbet. Vi følte os virkelig i gode hænder både op til, imens, og efter.
Jeg vil helt klart benytte mig af deres ekspertise en anden gang, hvor vi har et firma arrangement!
De bedste anbefalinger er hermed givet videre!👏

GLENN LYNGDAL NIELSEN - Driftchef, Østjysk Vinforsyning

Event med os

Din fest i Smagsrummet vil ikke komme til at ligne sidste års traver. Vi forvandler Smagsrummet til netop det din smag behager. Og vi er med dig gennem hele processen. Skal vi skabe dit næste arrangement?

Kontakt

Find vej

Smagsrummet er et fysisk lokale på Aarhus Væddeløbsbane. Her har vi den skønneste udsigt og de mest perfekte rammer til skabe unikke event. Kig forbi!

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privatlivspolitik.
I Accept
For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privatlivspolitik.
I Accept

Find vej

Smagsrummet er et fysisk lokale på Aarhus Væddeløbsbane. Her har vi den skønneste udsigt og de mest perfekte rammer til at skabe unikke events. Kig forbi!